HALLOWEEEEEEEN

Några bilder från Halloweenfesten i lördags!

Som sagt, var på Halloweenfest i lördags, vi hade iallafall sjukt roligt! 
Sov hos Felizia, både lördag och söndag, till idag då. Igår kollade jag på SM-kval hela dagen, typ. Sen på kvällen kollade jag och felizia på "vem kan slå filip & fredrik?" och "jersey shore" med massa gotte! Idag har jag inte gjort mycket kan jag säga. Legat i felizias bäddsoffa halva dagen och spelat buzz och kollat på tv, sen kom mandis och härjade lite ;) pussss

träning

Har nyss tränat lite på friskis&svettis med mamma! Ska skriva lite i min "träningsbok/hälsobok/egenprojektbok". Någon bok man ska skriva lite i för idrotten, typ. puss

skoldagen

Idag hade vi temadag i skolan, igen. tråkigt men slappt. Snart ska jag till bion och hämta ut biljetter till premiären av "Breaking Dawn" som är den 16/11, sen blir det lite friskisträning med mammsen och imorgon äre hööööööööstlov! så jävla gött, och på lördag blir det festligheter! puss

hjälp till att besegra bröstcancer med "RosaBingo"

www.provabingo.se
Var 9:e kvinna i Sverige får bröstcancer och genom att länka det här företaget och deras insamling skänker dom 50 kronor till deras egna insamling för Rosa Bandet. Vill du också bidra med 50 kronor till Rosa Bandet gratis? Gå in på den här länken http://tyras/?p=27103 (Tyra Sjöstedts blogg) för att läsa er till hur ni gör!


25/10

Hade matteprov idag och det gick bra, tror jag. Hoppas det iallafall för jag har pluggat som ett jävla as inför detta matteprovet, vilket också är en anledning till varför jag inte bloggat så mkt, om ngn nu bryr sig.. hehe

Iaf, efter skolan åkte jag och mamma och tränade på gymmet på friskis&svettis. Kom på nu att vi glömde stretcha efteråt så kommer nog vara ganska orörlig imorgon.. Jaja, nu ska jag sova, natti!!!

Mamma som kämpar på!


igår var jag på maxi och åt..

och sen lite mc'flurry på det!

einsteinlockar

På spanskalektionen kollade vi på tecknade "rödaluvan" & "de tre små grisarna"...
Efter skolan gick jag och Felizia till hemmakväll och köpte goooooooodis!
glad
och söt

ikväll är det match i sporthallen, efter blir det idolmys med familjen blomstedt och amanda, mysigt!
Hoppas ni får en bra kväll! HEJDÅ

TACOMYS


FMLFMLFMLFML

nu är jag ännu argare. måste göra jag mitt spanskaomprov den 15 november, PÅ EN STUDIEDAG!!! ÅÅÅÅH är så arg nuuuuuuuu

Emma är iallafall road på spanskalektionerna..

bajsprov

hade nyss historiaprov. hatar prov där man får skriva sönder sig!!! åh, gick bajsdåligt. aefönjkwvsdöj arg. imorgon har vi historiaprov IGEN!!! ååh, jag oooooorkar inte. lol. väntar på att felizia ska skriva klart sen ska vi käka.

Och igår fick vi reda på att vi ska få nya datorer(bärbara!!!) woho. så lite glad är jag. och lite arg. för dom var inte så fina :( okej, lite fina, inte världens fulaste. dom är iallafall grymma, det är ju bra. 

JAjA, heido ska plugga lite spanska :P:P

pluggar med felizia

försöker plugga lite historia till provet imorgon med felizia, men hon somnade, så inte världens lättaste.. hehe.. heido

sovmorgon

tog en liten sovmorgon idag.. försov mig till 07.35, insåg att jag inte skulle hinna till idrotten som började om 25 minuter. Så nu sitter jag och väntar på bussen som går om exakt 10 minuter. japp, det var väl de, tja.

HOLA AMIGOS...


HOLA AMIGOS! Sitter och skriver klart mitt "egenträningsprojekt" inom idrott & hälsa som ska lämnas in imorgon. Snart klar, skrev bl.a. att jag ska försöka cykla till skolan 2 dagar i veckan, HAha kommer ju knappast ske alltså...

Imorgon ska jag och Felizia på UF-möte på Swedbank och jag hoppas Felizia har bakat något tills imorgon då vi i arbetsrummet har bakdag! hiho hejdå

vattendroppe


fall


Du är nog den

Kom hem för en timme sedan. Skola 09.30-12.30 då vår första och sista lektion var inställd, typ. Naturkunskapsprovet gick väl bra, tror jag..

Idag blir det till att göra klart geografiinlämningen och idrottsplaneringen men det för vänta lite får nu ska ju ut i friska luften och ta en liten promenad, ses!

16/10

Sitter i sängen och försöker förstå mig på kvävets kretslopp och alla andra naturkunskapiska termer! Har prov imorgon och fattar noll. typ.

Vid halv 5 är det innebandy i sporthallen som gäller och framtills dess ska jag plugga röven av mig. (ej bokstavligt :p)

VI HÖRS!

LAST NIGHT

TACK ALLA FÖR EN ASGRYM KVÄLL!!

Indybandy

Taggar fest genom att kolla lite innebandy!!!!!!!


FROST


vaknade 08.30 och kunde inte somna om så gick ut och tog lite kort på frosten. vet, fula bilder men använde mammas sugiga kompaktkamera då min fortfarande(!) är på lagning.

Felizia ringde nyss, eller hon bad mig ringa henne när jag vaknat, så jag ringde henne fast hon bad mig ringa, (heheeh)och det hon ville säga var att hon ville att jag skulle komma om mysa med henne i hennes nya soffa. hAHa, hur soffkär kan man vara liksom? ständigt tjat om denna soffa! Blev även lite förvånad över att HON är vaken vid den här tiden, händer väl typ 2 gånger om året!(på helgerna då alltså!!!).

Iallafall, ska bara käääka lite frukost sen drar jag till Fliz och gosar lite i hennes nya soffa!!!!
TAGGAA IKVÄLL DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

HELG

PUSSPUSS
Sitter i soffan och chillar med en godispåse, hehe.
Fotningen idag gick lite sådär, kunde in va speciellt seriösa, men hoppas vi fick till någon bra bild av alla 300 bilderna!(typ).

ikväll blir det mys framför idol och så med amanda & imorgon äre feeeest med tjejkåååmpisarna, taGGaaa!

Skolaaaa

Väntar på bussen till skolan. Idag ska jag och felizia bli fotade av Amanda till vårt UF-företag, kul! Haha :)


CHILLAR HOS FRISÖREN


Samhällslektion

Har samhällslektion nu, precis uppdaterat min mobil till "iOS5" innan jag åkte till skolan. Alla mina appar har försvunnit :( Hann inte återställa alla program innan skolan så var tvungen att avbryta återställning, så hoppas man kan göra om det när jag kommer hem! Annars blir jag väldigt väldigt ledsen..

Efter skolan ska jag till frisören och färga/slinga min fula utväxt, äntligen!

 


Lat eller vad...

haha, kom inte hem från skolan förrän precis nyss. Satt i skolan nästan 4 timmar efter att vi slutat och gjorde ingenting. Snackade lite med Rebecca och Cornelia som heller inte orkade åka hem. Lata? ja!

Snart kommer mamma hem och då ska vi måla lite i mitt rum, ingen större förändra, bara måla 3 väggar vita, varav  2 redan är vita och den andra är svart. Men innan det, ska jag hinna läsa i min engelska bok och skriva några rader på geografiinlämningen! 


12/10

slutade skolan för ett tag sen, men orkar inte åka hem. Har nyss ringt och snackat med banken angående mitt och Felizias UF-företag, läskigt. ja. Hade simning första lektionen, sprang bl.a. intervaller och hade styrketräning i vattnet, i vattnet alltså!!! gick inte ens, men det var jobbigt iallafall. 

Orkar inte åka hem, så ska därför ner på stan och kolla efter vinterjacka, tjingeling!

Kusin


My Sister's Keeper

På engelskan har vi fått i uppgift att läsa en roman, & då valde jag "My sister's keeper". Har sett filmen ett flertal gånger, har den till och med hemma. En av de bästa filmerna som gjorts & absolut den sorligaste, som jag har sett iallafall.

Slutade skolan klockan 12.30 idag, 2 timmar tidigare än vi brukar, skönt! Ska laga lite mat, för det var äcklig mat i skolan, sen läsa några sidor i boken..kanske.. puss

fanny/frida 2


fanny/frida

En jättefin bild på fanny & en bild på mig i farmor pälsjacka samt hennes mössa/hatt

övningskörning

HOLA! var nyss ute och övningskörde tillsammans med pappa & matilda. gick faktiskt riktigt bra, över förväntan. tycker det är skitläskigt iallafall. ikväll blir det släktmiddag hos farmor och farfar innan dom åker till Thailand imorgon, hade ju gärna hängt på om man säger så. 

Igårkväll var vi hos Julia och hade en tjej/fest/mys kväll med tjejerna, riktigt trevligt!

NÄÄE, nu måste jag nog ta tag i mitt rum, ser ut som ett bombnedslag! hörs.


spanska suger

HEJ. fick tillbaka mina resultat på spanskaproven. haha. seriöst,  hatar spanska. IG på läsförståelsen & G på hörförståelsen. liten lissen nu för måste göra omprovet på en av våra studiedagar, vilket suuuuugeeeeeeeer. blö. man kan inte fatta spanska, så är det bara.

Väntar iaf på att pappa & matilda ska komma hem från innebandyträningen för då blir det sushi. Sen drar jag till amanda för en mysiskvällis, mys. vi hörs!

grand samarkand

Va på grandsamarkand innan, köpte bl.a. en halsring, en earcuff & en mysig tjocktröja med sånt gosigt inuti.
Sitter och äter upp godiset som blev kvar från igår, det är det bästa med godis, när man vaknar dagen därpå och inser att man har godis kvar! Ikväll blir det antingen fest eller mys med girlZen, men innan det ska jag äta sushi <3 <3 <3 hehe

höst/authumn/otoño/herbst/automne

Det är förjävligt väder ute i växjö idag. Storm & spöregn. Skolan idag var lång, med 3 prov. Men trots det var den ganska chill ändå. Samhällslektionen slutade vi en halvtimme tidigare, geografilektionen varande i ca 20 min då vi hade prov, på historian mös vi med film, godis & kakor (iaf jag &felly), svenskan slutade vi också den tidigare än vi brukar och sista lektionen då vi hade 2 spanskaprov, som förövrigt gick åt helvete, slutade vi ...inte tidigare.. :p Sen gick jag & Felizia till hemmakväll och köpte lolle(godis) för vi har stuuuudieeedag imorgon, såjävlaskönt. Sen på kvällen blir det fest, har vi bestämt ;)

Nu ska jag gosa ner mig med godis framför en mysig film!


plugga?...

har inte rört en bok, ett papper eller anteckningsblock sen jag skrev sist, haha jag suger. Kommer på andra saker som jag "måste göra" istället, orsaker till att jag inte hinner plugga nu. Men det är det enda jag behöver egentligen, plugga alltså. 

Såå, just nu var jag verkligen tvuuuuuuuuungen att laga lite mat, så sitter och äter lite ägg&bacon nu, mums.
serri, skärpdig.

plugga plugga pluugga

ligger i mammas&pappas säng och pluggar till geografiprovet som vi ska ha imorgon. går inte speciellt bra, roligare att ta kort. på tal om att ta kort, jag har inte hört något från min kamera än, som jag lämnade in för 2 veckor sedan. dom skulle bara kolla på den och se hur mycket det skulle kosta att fixa den, hur lång tid kan det ta liksoooooom?

Har lyssnat på hela 4 föreläsningar idag, sjukt långtråkigt, men vissa var faktiskt lite intressanta, typ. största besvikelsen var väl att dom hade lovat en överraskning, VAR DET ÖVERRASKININGEN?? dog ju typ.

ajaaaa, MÅSTE plugga nu...

skuuuulan

tillbaka i skolan efter en mycket ansträngade idrottslektion(inte). Slutade även en kvart tidigare så vi skulle hinna tillbaka till skolan innan UF-kickoffen i konserthuset mitt över skolan börjar. Efter det slutar vi, eller UF-lektionen är frivillig typ. så ah. 

Så efter det måste jag hem och plugga som fan. Har jättemycket i skolan nu, denhär veckan. Geografiprov, 2 spanska prov & en svenska läxa, där man ska reflektera o sånt över en text från antiken till imorgon, kommer dö. varför gjorde jag inte det igår, eller dagen innan, eller förra veckan, why?! Sen har vi en engelskainlämning som ska in på fredag som jag inte ens börjat på, kul. nja. 

Nu ska jag sluta snacka om ointressanta(men viktiga) saker, och gå till konserthuset, tja.

besse

för det första ska den heta "iphone 4S"
& för det andra ser utseendet detsamma ut.

så jävla tråkigt.

4 oktober

Nyss bakat lite fina bakelser med Felizia till skolan imorgon. Vi i vårt arbetsrum har idag infört en "bakdag" på onsdagar som innebär att vi ska ha med oss kakor och sånt. Så det blev kladdkakemuffins & cornflakeskakor, enkelt och satans gott!

3 oktober

Slutade skolan redan 12.35 idag, efter det va jag och felizia på stan en runda. När jag kom hem låg det ett efterlängtat brev i brevlådan om att min och felizia UF-sak som vi beställt fanns att hämta på ica. Så var och hämtade det, och det var asbra, nöjd! Sitter i soffan och kollar på "svenska hollywoodfruar" och väntar tills imorgon då nya Iphone 5/4S? ska lanseras, haha, nörd.

On my way to school

Slutar 12.25 idag då vi inte har ngn närvaro på geografi lektionen! Skönt.

Blir mkt mobilbilder nu, anledningen till det är för att min kamera är på lagning och för att iphone-appen är grym!

 

 


pippi långstrump

kände för att vara pippi idag!
pippitröja & pippiskor!

Har nyss målat lite i mitt rum & väntar nu på att amanda ska komma och hämta upp mig för vi ska på biooooo. "Crazy, stupid love" heter den, verkar asbra!

Pizza med syster!


1 oktober

Redan oktober nu, jävlar vad tiden rusade iväg!
Sitter och lockar håret lite, har nyss städat toalett, första gången, woho, äckligt.

A-Damlaget spelar sin första hemmamatch i division 1 i sporthallen snart så ska snart dra ner dit!


RSS 2.0